Postup přípravy receptu Bílá pěna s malinami:
1. Želatinový prášek dobře smícháme se třemi lžícemi studené vody a necháme odstát několik minut, dokud se voda nevsákne.
2. Čokoládu nakrájíme velkým kuchyňským nožem a společně se smetanou pomalu zahříváme v hrnci, dokud se čokoláda úplně nerozpustí. Potom přidáme želatinu a necháme ji za stálého míchání rozpustit. Přelijeme do kovové nádoby a několik minut mícháme, dokud směs trochu nevychladne.
3. Rozmrazíme maliny, pokud jsou čerstvé, očistíme je, omyjeme a necháme okapat. Jakmile krém začne melírovat, opatrně k němu vmícháme maliny. Potom krém necháme asi 1-2 hodiny chladit. Rozmačkáme maliny, oloupeme a nadrobno nasekáme pistáciové oříšky, omyjeme a necháme okapat mátu. Všechno naaranžujeme s rozmačkanými malinami, nadrobno nasekanými pistáciovými oříšky a ozdobené lístečky omyté čerstvé máty.