Skleničky 1,5-2 dcl
| 750 g tvarohu ve vaničce plnotučného
| 1 vanilkový pudink
| 0,5 l mléka
| 1 vanilkový cukr
| cukr moučka
| 100 g čokolády na vaření
| 150 ml smetany 12%
| 0,5 cl rumu
| Sezóní ovoce
Postup přípravy receptu Brambůrčin mls:
Bílá náplň
Uvaříme pudink necháme vychladnout. Vychladlý pudink rozšleháme, aby tam nebyly hrudky a přidáme vanilkový cukr nebo celou vanilku(lusk) a postupně zašleháme cukr moučku a tvaroh dohladka. Cukru dávám podle chuti nevážím ho.
Tmavá náplň
Čokoládu dáme do kastrůlku přidáme smetanu a rum. Necháme přejít varem, ale stále mícháme, aby se nezpálila musí se nechat zredukovat tak až zhoustne. Necháme schladnout občas promícháme.
Plnění
Jako první dáme ušlehaný tvaroh - uhladíme nalejeme schladlou čokoládu, tvaroh, čokoládu a poslední vrstva tvaroh. Necháme ztuhnout zdobíme ovocem a můžeme i šlehačkou.
Fotky receptu Brambůrčin mls:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!