Použité suroviny receptu Bílé fazole s kečupem na toastovém chlebu:
150 g suchých bílých fazolí
| dle potřeby: olej
| 2 jarní cibulky
| 5 lžic kečupu
| dle chuti: bylinková sůl
| dle chuti: majoránka
| dle potřeby: plátky celozrnného toastového chleba
Postup přípravy receptu Bílé fazole s kečupem na toastovém chlebu:
Fazole dáme do studené vody na několik hodin. Potom vodu slijeme, fazole propláchneme a zalijeme je vodou čerstvou. Uvaříme je doměkka.
Na oleji osmahneme na tenká kolečka nakrájené jarní cibulky. Přidáme kečup a uvařené fazole. Promícháme a dochutíme bylinkovou solí. Přidáme majoránku a ještě chvilku prohřejeme. Podáváme na plátcích lehce opečeného celozrnného toastového chleba.
Fotky receptu Bílé fazole s kečupem na toastovém chlebu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!