Použité suroviny receptu Bílý chřest s bylinkovou remuládou:
400 g čerstvého nebo konzervovaného chřestu
| 300 ml Hellmann's Yofresh Tatarské omáčky
| 100 ml mléka
| dle chuti: petrželka, pažitka a kerblík
Postup přípravy receptu Bílý chřest s bylinkovou remuládou:
Čerstvý chřest očistíme pomocí škrabky na brambory a necháme spařit ve vařící vodě. Čerstvý chřest můžeme nahradit i konzervovaným, je stejně chutný a nemusí se spařovat. Yofresh Tatarskou omáčku rozmícháme s mlékem a bylinkami v hustou omáčku a přelijeme jí vychlazený chřest. Nakonec dozdobíme vařeným nasekaným vejcem.
Tip: Pro gurmány dochutíme remuládu koňakem nebo bílým vínem, pro řidiče a děti můžeme přidat šťávu z limetky.
Fotky receptu Bílý chřest s bylinkovou remuládou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!