Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílý chřest se žampiónovou omáčkou

fotka Bílý chřest se žampiónovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Bílý chřest se žampiónovou omáčkou:

8 ks bílý chřest  | 250 g čerstvých žampiónů  | 300 ml sladké smetany  | 50 g máslo  | 1 lžíce hlladká mouka  | 1 ks jarní cibulka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Bílý chřest se žampiónovou omáčkou:

Bílý chřest oloupeme - oškrábeme škrabkou na brambory asi 2 cm od hlavičky směrem dolů, odřízneme odspoda asi 3 cm (bývá hořké) a vložíme do osolené vroucí vody a vaříme zhruba 12 minut.
Mezitím rozehřejeme máslo, na něj vložíme nakrájené žampióny, oblanšírujeme a zalijeme smetanou, přivedeme k varu, přidáme nakrájenou jednu jarní cibulku, osolíme, opepříme a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Necháme převařit asi 3 minuty.
Na talíř dáme chřest a přelijeme omáčkou. Ozdobíme snítkou máty nebo posypeme zelenou natí z jarní cibulky.
Pro větší jedlíky můžeme podávat s vařenou bramborou ve slupce.

Dobrou chuť!


Fotky receptu Bílý chřest se žampiónovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bílý chřest se žampiónovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !