Vložil: | jit |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bítovská bašta:
2 kg bůčku
| 1 kg předního hovězího masa
| 10 cibulí
| sůl
| pepř
| kari
| zázvor
| majoránka
| feferonka
| mletá paprika sladká i pálivá
| Magi
| strouhanka
Postup přípravy receptu Bítovská bašta:
Dáme péct bůček, hovězí maso uvaříme. Hotová masa umeleme. Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli, podlijeme vývarem z výpeku. Přisypeme mletou červenou papriku sladkou i pálivou. Vložíme umleté maso a koření, podlijeme vývarem z masa a dusíme. Zahustíme strouhankou.
Fotky receptu Bítovská bašta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!