Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 13.11. 2024
Dnes má svátek Tibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bochánky k zelí

fotka Bochánky k zelí
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Bochánky k zelí:

500 g polohrubé mouky  |  droždí  |  cukr  |  sůl  | 250 g tvarohu¨  | 50 g rozpuštěného másla  | 200 ml vody

Postup přípravy receptu Bochánky k zelí:

Připravíme si kvásek. Do mísy dáme mouku, sůl, vzešlý kvásek, přidáme tvaroh, máslo, vodu a vypracujeme těsto - buď ručně nebo hnětačem. Necháme vykynout, jak je obvyklé. Po vykynutí vytvarujeme asi 12 kulatých bochánků, potřeme buď 1 lžící mléka nebo rozkvedlaným žloutkem, posypeme sezamem nebo kmínem a pečeme v předehřáté troubě při 175-200°C asi 20-25 minut.
Podáváme ke klasickému vepřo-zelo nebo k masu na šťávě. Bochánky jsou výborné i jako pečivo (nahřejeme v mikrovlnce). Můžeme je proříznout a obložit jako burgery. Navíc jsou zdravější než knedlíky.


Fotky receptu Bochánky k zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bochánky k zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !