Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bochánky s ovčím sýrem

fotka Bochánky s ovčím sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bochánky s ovčím sýrem:

75 g ovčího a čerstvého smetanového sýra  | 250 g hladké mouky  | 1 lžíce cukru  | 2 lžičky prášku do pečiva  | 1/2 lžičky soli  | 1/2 lžičky šalvěje (nemusí být)  | 1 lžíce sekané petrželky  | 1 lžíce sekané pažitky  | 300 g jogurtu  | 50 g rozpuštěného másla  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Bochánky s ovčím sýrem:

Z ovčího a čerstvého sýra umícháme hladký krém. Mouku promísíme s cukrem, práškem do pečiva, solí a bylinkami. Utřeme jogurt s máslem a vejci a pomalu vmícháme mouku. Plech s důlky vymažeme (nebo do jeho prohlubní vložíme papírové formičky). Důlky naplníme asi do třetiny těstem a zakryjeme vrchovatou lžičkou sýrového krému. Naplníme zbývajícím těstem asi do tří čtvrtin. Bochánky pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C zhruba 20 minut. Poté je necháme 5 minut vychladnout a po vyjmutí z formiček necháme úplně vychladnout na kuchyňské mřížce.


Fotky receptu Bochánky s ovčím sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bochánky s ovčím sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !