Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bohničína

fotka Bohničína
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Bohničína:

cca 250 g rýže  | 200 g měkkého salámu  | 1 ks cibule  | 4 ks kyselé okurky  | 1 ks kapie(může být i sterilovaná)  | 1 malá plechovka hrášku  | 1 sklenice kunovjanka  |  sojová omáčka  |  sůl  |  pepř  |  vegeta  | 3-4 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Bohničína:

Rýži uvaříme zvlášť klasickým způsobem. Na oleji osmažíme salám na kostičky nakrájený, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, okurky, kapii, hrášek, pokrájenou kunovjanku bez nálevu, ochutíme dle chuti sojovou omáčkou, solí, pepřem a vegetou, lehce podlijeme a podusíme cca 10-15 minut.
Lze podávat rovnou smíchané jako rizoto, nebo jako česká čína (z Bohnic :o)) s rýží.




Fotky receptu Bohničína:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bohničína
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !