Vložil: | Vydrysek |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bombajské masíčko :
800 g libového masa (kuřecí, krůtí, vepřové)
| 4 lžíce oleje
| 1/2 lžičky chilli nebo pálivé papriky
| špetka mletého pepře
| 1 lžička polohrubé mouky
| 2 ks cibule
| 2 lžíce kečupu
| 1 sklenice piva
| sůl
Postup přípravy receptu Bombajské masíčko :
Maso nakrájíme na kousky a nejméně 2 hodiny marinujeme ve směsi oleje, koření, mouky a soli. Pak postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli a kečup, po chvíli zalijeme pivem a dusíme doměkka. Hotové necháme vychladnout a uložíme do chladničky. Před podáváním nejlépe až druhý den, znova ohřejeme.
Fotky receptu Bombajské masíčko :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!