Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.01. 2025
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borjúpörkölt

fotka Borjúpörkölt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Borjúpörkölt:

90 dkg telecího ramínka, nakrájené na 3 cm kostky  | 4 lžíce sádla  | 2 hrnky cibule nakrájené  | 1 stroužek česneku, rozmačkaný  | 1 lžíce sladké papriky  | 3/4 hrnku oloupaných a na kostičky nakrájených rajčat  | 1/4 hrnku na kostičky nakrájené papriky  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Borjúpörkölt:

V kastrolu nechte na sádle zlehýnka zezlátnout cibuli, přidejte česnek a po chvíli, jako vždy, sundejte s plotny, vmíchejte papriku a pak maso. Vše dobře promíchejte a duste. Podlijte je-li třeba vývarem nebo vodou, ale nepřežeňte to, protože po půl hodině přidáte rajčata a ta pustí dost vody. Duste další půl hodinu, přidejte papriky a duste dokud není vše měkké. Těsně před podáváním přidejte šlehačku, sladkou či kyselou, opravdu záleží jen na tom na co máte zrovna chuť, už nevařte. Šťáva má být hustá. Podávejte s vařenými bramborami, nudlemi, noky či knedlíkem.


Fotky receptu Borjúpörkölt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Borjúpörkölt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !