Použité suroviny receptu Bosenský eintopf se třemi druhy masa:
1/2 kg vepř. masa
| 1/2 kg hověz. masa
| 1/2 kg jehněčího masa
| 100 g brambor
| 100 g zelené papriky
| 300 g mrkve
| 250 g fazolí
| 300 g rajčat
| 1 hlávka zelí /malá/
| 3 cibule
| 1 petržel
| 1 celer /malý/
| 20 ml bílého vína
| sůl
| pepř
| bobkový list
| pálivá červená paprika
Postup přípravy receptu Bosenský eintopf se třemi druhy masa:
Maso nakrájíme na kousky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky.. Maso a zeleninu vyskládáme do vrstev v hrnci Zepter. Pak smícháme víno s paprikou a přidáme spolu s bobkovým listem. Doplníme vodou a vaříme asi 50 min.
Fotky receptu Bosenský eintopf se třemi druhy masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!