Vložil: | Vikitorie |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
![6.54/10, hlasovalo 193 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.54/10, hlasovalo 193 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.54/10, hlasovalo 193 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.54/10, hlasovalo 193 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.54/10, hlasovalo 193 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.54/10, hlasovalo 193 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.54/10, hlasovalo 193 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![6.54/10, hlasovalo 193 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.54/10, hlasovalo 193 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 193 |
|
|
Použité suroviny receptu Bramboračka naopak :
1 lžíce másla
| na jíšku hladká mouka
| 4 - 6 oloupaných brambor
| dle chuti zelenina mrkev, celer, petržel a další, např. květák, brokolice, fazolky atd.
| dle chuti směs hub /máte-li rádi
| česnek
| majoránka
| zelená petrželka
| libeček
| sůl, možno i podravka
Postup přípravy receptu Bramboračka naopak :
Z másla a hladké mouky připravíme jíšku, zalijeme vodou, přidáme brambory, zeleninu a houby. Pokud používáme houby čerstvé, je dobré je nejprve vydusit na másle a teprve poté zajíškovat a dolít vodou. Přidáme koření, promícháme a povaříme, aby zelenina společně s brambory byla měkká.
Polévka je rychlejší, jelikož nečekáme na provaření jíšky, ta se provaří společně s ostatní zeleninou.
Fotky receptu Bramboračka naopak :
Fotky vložil: Vikitorie,evabel,mikejla,cudovluc,black.bird