Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborák plněný lečem a slaninou

fotka Bramborák plněný lečem a slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Bramborák plněný lečem a slaninou :

350 g paprik  | 150 g anglické slaniny  | 1 cibule  | 5 rajčat  | 3 vejce  |  sůl  |  pepř  | 6 velkých brambor  | 1 vejce  | 200 ml mléka  | 4 stroužky česneku  | 100 g hladké mouky  |  majoránka

Postup přípravy receptu Bramborák plněný lečem a slaninou :

Omyté a jádřinců zbavené papriky nakrájíme na proužky. Nakrájenou slaninu necháme rozškvařit a zpěníme na ní cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme papriky a dusíme do poloměkka. Přidáme nakrájená rajčata, ochutíme kořením a dusíme doměkka. Nakonec rozklepneme vejce a ještě chvíli na mírném ohni povaříme. Brambory oloupeme, nastrouháme a zalijeme vlažným mlékem. Přidáme ostatní přísady a dobře promícháme. Na rozehřátý olej nalijeme naběračkou hmotu a smažíme po obou stranách. Na placky navrstvíme lečo, přiklopíme dalším bramborákem a ozdobíme kousky anglické slaniny a lístky libečku.



Fotky receptu Bramborák plněný lečem a slaninou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborák plněný lečem a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !