Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborák s houbovým perkeltem

fotka Bramborák s houbovým perkeltem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Bramborák s houbovým perkeltem:

300g hub  | 2 lžíce másla  | 1 maggi omáčka kantonská  | 600g brambor  | 2 vejce  | 180g mouky  | 1dcl mléka  | 1 špetka soli  | 5 stroužků česneku  |  špetka majoránky  |  špetka pepře  |  olej

Postup přípravy receptu Bramborák s houbovým perkeltem:

Brambory jemně nastrouháme, necháme chvíli odstát a pak přebytečnou vodu slijeme.

K bramborám přidáme mouku, vejce, mléko, utřený česnek, majoránku, sůl a pepř. Všechno důkladně promícháme. Těsto nalijeme na pánvičku s rozpáleným tukem a smažíme z obou stran dokřupava.

Na másle orestujeme překrájené čerstvé houby (nebo žampiony), zalijeme MAGGI Kantonskou omáčkou a provaříme.

Hotovým perkeltem naplníme horký bramborák a ihned podáváme.



Fotky receptu Bramborák s houbovým perkeltem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborák s houbovým perkeltem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !