8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborákomaš

fotka Bramborákomaš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bramborákomaš :

400 g libového vepřového  | 300 g kysaného zelí  |  mletý pepř  |  saturejka  |  sůl  | 200 g žampionů  | 100 g hlívy ústřičné  | 100 g anglické slaniny  | 1 ks smetana ke šlehání  | 1 ks zakysaná smetana  | 1 ks velká cibule  |  drcený kmín  |  estragon  |  pelyněk-černobýl  | 100 ml vína bílého

Postup přípravy receptu Bramborákomaš :

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme společně se slaninou nakrájenou na jemné nudličky, přidáme vepřové maso nakrájené také na nudličky. Dusíme ve vlastní šťávě do poloměkka. Přidáme nasekané žampióny a hlívu, propláchnuté, pokrájené vyždímané zelí, estragon, saturejku, pelyněk - černobýl a víno. Když je maso měkké, přidáme šlehačku, zakysanou smetanu a krátce povaříme. Během vaření podle chuti osolíme, opepříme a pokmínujeme.
Servírujeme: na talíř položíme velký bramborák, na něj navrstvíme připravenou směs a dozdobíme zeleninou.


Fotky receptu Bramborákomaš :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborákomaš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !