Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramboráky s játry

fotka Bramboráky s játry
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Bramboráky s játry:

600 g oloupané brambory  |  vejce  |  česnek  |  sůl  |  tuk nebo olej na smažení  | 180 g hladké mouky  | 100 ml mléka  |  majoránka  |  pepř  | 500 g drůbežích jater  | 1 cibule  |  česnek, olej, sůl, pepř

Postup přípravy receptu Bramboráky s játry:

Brambory nevařené oloupeme, nastrouháme, česnek prolisujeme a ve vhodné míse smícháme s vajíčkem. Přidáme majoránku a sůl. Je-li třeba, můžeme lehce zahustit moukou. Směs necháme dvacet minut odstát a pak na přehřátém oleji či tuku v pánvi smažíme placky. Je-li těsto moc řídké, můžeme buďto přidat mouku nebo odlít tekutinu.

Rest. játra:

Omyjeme, odblaníme a zbavíme žilek. Pak nakrájíme na kousky a dáme na pánev, kde jsme před tím osmažili na kostičky nakrájenou cibulku. Smažíme jen krátce s česnekem nakrájeným na drobno. Dosolíme a dochutíme až hotová játra, aby nám neztvrdla.


Fotky receptu Bramboráky s játry:

Bramboráky s játry
Bramboráky s játry
Bramboráky s játry
Fotky vložil: evulaS33 
Hodnocení receptu Bramboráky s játry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !