Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová drobenka

fotka Bramborová drobenka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramborová drobenka:

900 g brambor nakrájených na kostky  | 25 g másla  | 2 lžíce mléka  | 50 g strouhané nivy  |  DROBENKA:  | 3 lžíce másla  | 1 cibule nakrájená na kostky  | 1 stroužek utřeného česneku  | 175 g celozrnné chlebové strouhanky  | 2 lžíce sekané petrželové natě  | 1 lžíce krémžské hořčice (hrubě mleté)  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Bramborová drobenka:

Brambory vaříme v osolené vodě, dokud nejsou zcela měkké. Mezitím si uděláme drobenkové sypání. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme cibuli, česnek a hořčici a smažíme na středním plameni za stálého míchání 5 min., dokud cibule nezhnědne. Chlebovou strouhanku v misce promícháme se smaženou cibulí. Podle chuti osolíme a opepříme. Brambory scedíme a dáme do jiné mísy. Přidáme k nim máslo a mléko a pořádně je rozšťoucháme. Dokud jsou brambory horké, vmícháme do nich nastrouhaný sýr. Naběračkou přendáme brambory do nízké zapékací mísy a posypem je drobenkou. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C 10-15 min., dokud drobenka nezhnědne a nestane se křupavou. Potom ihned podáváme.


Fotky receptu Bramborová drobenka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová drobenka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !