Použité suroviny receptu Bramborová kaše s křupavými krutony:
80 dkg brambor
| 4 dkg másla
| 1,5 dl mléka
| 1/2 veky
| 1 svazek pažitky nebo bazalky
| dle potřeby: olivový olej
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Bramborová kaše s křupavými krutony:
Brambory nakrájíme na kousky, osolíme a uvaříme do měkka. Scedíme, na dně necháme trošku vody, přidáme máslo a rozšleháme do jemné kaše. Vlijeme horké mléko a došleháme. Veku nakrájíme na malé kostičky a necháme je v troubě osušit. Na pánvi rozpálíme olivový olej a suché kostky veky na něm opečeme. Krutony necháme vychladnout, promícháme s nakrájenou pažitkou a společně zamícháme do kaše.
Fotky receptu Bramborová kaše s křupavými krutony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!