Použité suroviny receptu Bramborová kaše s mletým masem:
30 g vařeného nebo pečeného kuřecího masa
| 1 ks větší brambora
| 1 ks malá mrkev
| 1 ks malá petržel
| 2 ks malé růžičky brokolice
| 1 vrchovatá lžíce kojeneckého mléka
| kousek másla
| kojenecká voda
Postup přípravy receptu Bramborová kaše s mletým masem:
Uvařené kuřecí maso umeleme na masovém strojku. V kastrolu si v malém množství vody uvaříme pokrájenou zeleninu s bramborem, vodu slijeme a zeleninu rozmačkáme vidličkou. Do vývaru ze zeleniny vmícháme sušené mléko a trochu této tekutiny nalijeme na zeleninu a promícháme. Nakonec vmícháme pomleté maso a kousek másla.
Fotky receptu Bramborová kaše s mletým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!