Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.03. 2025
Dnes má svátek Řehoř
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová kaše se špenátem

fotka Bramborová kaše se špenátem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Bramborová kaše se špenátem:

500g uvařených brambor  | 1 ks špenátový protlak  | 5 stroužků česneku  | 1 ks cibule  | 2 lžíce olivového oleje  | 2,5 dl mléka  | 60 g nastrouhaného sýra  |  sůl,pepř  |  celozrná mouka  | 3 ks vejce

Postup přípravy receptu Bramborová kaše se špenátem:

Brambory rozmačkáme na kaši, nemusí být úplně najemno, malé kousky brambor tvoří pěknou strukturu. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, rozšléháme, povaříme, pak osolíme a přidáme polovinu nastrouhaného sýra.
Špenátový protlak necháme rozmrazit. Cibulku osmažíme na lžíci oleje dozlatova, přidáme špenátový protlak, česnek a sůl. Do skleněné zapékací mísy vložíme brambory a špenátovou směs.
Do špenátu uděláme tři otvory, do kterých rozklepneme po jednom vejci, přelijeme omáčkou a posypeme zbytkem sýra. Bramborovou kaši se špenátem zapečeme asi 30 minut v troubě předehřáté na 180 C.


Fotky receptu Bramborová kaše se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová kaše se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !