Použité suroviny receptu Bramborová roláda s uzenou krkovičkou:
500 g brambor
| 150 g polohrubé mouky
| 1 vejce
| 200 g vařené uzené krkovičky
| 150 g kysaného zelí
| 100 g cibule
| 100 g sádla
| sůl
| muškátový květ
Postup přípravy receptu Bramborová roláda s uzenou krkovičkou:
Uvařené brambory ještě teplé nastrouháme a zaprášíme polohrubou moukou. Přimícháme vejce, sůl, muškátový květ. Vyválíme plát asi 1 cm silný, rozložíme na něj pokrájenou krkovičku s kysaným zelím a zarolujeme. Vaříme ve vodě 30 minut. Uvařenou roládu přelijeme sádlem s dorůžova osmahnutou cibulkou.
Fotky receptu Bramborová roláda s uzenou krkovičkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!