Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.05. 2021
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborový bochánek

fotka Bramborový bochánek
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Bramborový bochánek :

500 g polohrubé mouky  | 5 menších vařených brambor  | 3 žloutky  | 3 lžíce rozpuštěného másla  | 25 g droždí  | 3 lžíce práškového cukru  | 3 lžíce mléka  | trochu soli  | trochu strouhané citronové kůry  |  mandle  |  rozinky  |  tuk na plech  |  bílek na potření

Postup přípravy receptu Bramborový bochánek :

Do osolené mouky nastrouháme prochladlé brambory a vlijeme kvásek z droždí a mléka se lžící cukru, přidáme další dvě lžíce cukru, máslo, žloutky, citronovou kůru a po propracování těsta ještě pokrájené spařené a oloupané mandle a oprané rozinky. Vytvarujeme bochánek, který teprve teď dáme vykynout, potom jej potřeme rozšlehaným bílkem a pečeme ve vyhřáté troubě asi 50 minut.


Fotky receptu Bramborový bochánek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový bochánek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !