800 g uvařených brambor
| 0,15 l bílého vinného octa
| 0,1 l sodovky
| pepř
| sůl
| 5 ks rajčat
| 1 malá salátová okurka
| 1 svazek ředkviček
| 4 lžíce olivového oleje
| 1 ks cibule
| řeřicha na posypání
Postup přípravy receptu Bramborový salát letní:
Vychladlé brambory nakrájíme na malé kousky. Na marinádu jemně pokrájíme cibuli, sodovku, sůl a pepř promícháme. Přidáme pokrájené brambory a necháme zakryté 30 minut odležet. Okurku rozkrojíme nejprve podélně na 4 části a ty pak nakrájíme na tenké plátky, rajčata na kostičky, ředkvičky na čtvrtky. Všechny tyto přísady smícháme s brambory. Hotový bramborový salát upravíme na mísu a posypeme sekanou řeřichou.
Fotky receptu Bramborový salát letní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!