Použité suroviny receptu Bramborový salát pivní zahrada:
500 g vařených brambor ve slupce
| 200 g šunkového salámu
| 2 malé porkové natě
| 150 g nakládaných červených paprik
| 250 g majonézy
| sůl
| pepř
| 1 lžíce sekané petrželové natě
Postup přípravy receptu Bramborový salát pivní zahrada:
Brambory očistíme, necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Salám zbavíme obalu, nakrájíme na plátky a potom na tenké nudličky. Porek očistíme, omyjeme a nakrájíme na velmi tenké kroužky. Papriku necháme odkapat a nakrájíme na jemné proužky. Přidáme majonézu a necháme odstát.
Před podáváním bramborový salát můžeme dochutit solí a pepřem a ozdobíme ho petrželovou natí.
Fotky receptu Bramborový salát pivní zahrada:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!