Použité suroviny receptu Bramborový salát s houbami a kuřecím masem:
700 g brambor vařených ve slupce
| 300 g vařených nebo pečených kuřecích prsou
| 150 g nakládaných hub
| 150 g tvrdého sýra
| 2 ks papriky
| 1/2 ks pórku
| pepř,sůl
| 1 ks kelímek bílého jogurtu
| 1 lžíce majonézy
| hrst čerstvých nasekaných bylinek
| 1 ks feferonka /drcená/
Postup přípravy receptu Bramborový salát s houbami a kuřecím masem:
Brambory oloupeme, papriky a pórek očistíme a spolu se sýrem a kuřecím masem vše nakrájíme na menší kousky. Přidáme nakládané houby bez nálevu, opatrně promícháme a podle chuti osolíme a opepříme. Zálivku připravíme smícháním uvedených ingrediencí a nalijeme ji na studený nebo v mikrovlnce ohřátý salát. Bramborový salát s houbami a kuřecím masem podáváme s pečivem.
Fotky receptu Bramborový salát s houbami a kuřecím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!