Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový salát s makrelou

fotka Bramborový salát s makrelou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bramborový salát s makrelou:

1 kg brambor  |  sůl  | 4 rajčata  | 250 g uzené makrely  | 200 g zelených oliv bez pecek  | 50 g kaparů  | 150 g jogurtové remulády  | 200 g pomerančové šťávy  | 2 lžíce vinného octa  |  pepř  | 2 lžíce pažitky

Postup přípravy receptu Bramborový salát s makrelou:

Brambory i se slupkou omyjeme a uvaříme je doměkka. Slijeme je a ještě horké oloupeme. Necháme je zcela vychladnout. Omyjeme rajčata, rozkrojíme je a pecičky vydlabeme. Plody nakrájíme na kousky. Rozpůlíme makrelu a opatrně vyjmeme celou páteř. Odstraníme zbytek kostí a rybu rozdělíme na kousky. Brambory nakrájíme na plátky a dáme je do mísy. Přidáme ryby, rajčata, rozpůlené olivy a kapary. Salát lehce promícháme. Jogurtovou remuládu smísíme s pomerančovou šťávou a octem. Pikantně ji ochutíme solí a pepřem a přelijeme jí salát. Promícháme a na 60 minut uložíme do chladničky. Před podáváním salát posypeme pažitkou.


Fotky receptu Bramborový salát s makrelou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový salát s makrelou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !