Použité suroviny receptu Bramborový salát vídeňský:
1 kg brambor uvařených ve slupce
| 2 červené cibule
| 1 zelenou papriku
| 1/2 lžičky soli
| 1/2 lžičky pepře
| 3 lžíce slunečnicového oleje
| 1 lžíce 8% octa
| 2 lžíce převařené vody
Postup přípravy receptu Bramborový salát vídeňský:
Vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je do hluboké mísy, osolíme, opepříme a přidáme cibuli nakrájenou na tenká kolečka a papriku očištěnou a nakrájenou na krátké, tenké nudličky. Opatrně promícháme a zalijeme směsí oleje a octa a vody. Znovu promícháme a Bramborový salát vídeňský necháme do druhého dne rozležet v lednici.
Fotky receptu Bramborový salát vídeňský:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!