Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový špíz s rajskou omáčkou

fotka Bramborový špíz s rajskou omáčkou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Bramborový špíz s rajskou omáčkou:

20 ks brambor  | 6 ks cibulí  | 1 ks cukety  | 1 ks červené papriky  | 1 ks žluté papriky  |  sůl, pepř, mletá sladká paprika  | 1 lžička tymiánu  | 4 lžíce oleje  | 1 stroužek česneku  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 0,425 kg nakládaných rajčat  | 1/8 l červeného vína  | 1 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Bramborový špíz s rajskou omáčkou:

Brambory i se slupkou 20 minut vaříme. Oloupeme 4 cibule a rozčtvrtíme je. Papriku a cuketu nakrájíme na kostičky. Brambory slijeme a oloupeme. Na špejle napichujeme zeleninu. Špízy osolíme, opepříme a posypeme paprikou a tymiánem. V pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a špízy na něm osmažíme. Zbývající cibule a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osmahneme je na 2 lžících oleje a přimícháme rajčatový protlak. Nakonec přidáme nakládaná rajčata a zalijeme červeným vínem. Omáčku 5 minut povaříme a dochutíme.


Fotky receptu Bramborový špíz s rajskou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový špíz s rajskou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !