Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 28.05. 2025
Dnes má svátek Vilém
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory Dauphine (dofín)

fotka Brambory Dauphine (dofín)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Brambory Dauphine (dofín):

350 g brambor  | 45 g hladké mouky  | 30 g másla  | 2-3 vejce  | 1 lžíce eidamu  |  mušk. oříšek  |  tuk na smažení  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Brambory Dauphine (dofín):

Oloupané brambory uvaříme doměkka a prolisujeme.
V hrnci rozehřejeme máslo, zalijeme je trochou vody, přihřejeme k varu, sítem vsypeme mouku a za stálého míchání povaříme 2-3 minuty.
Směs sejmeme z plotýnky, přidáme rozšlehaná vejce, dobře rozmícháme a pak vmícháme prolisované brambory.
Okořeníme, osolíme, vmícháme strouhaný sýr, lžičkou vykrájíme nočky, vkládáme je do horkého tuku a smažíme po obou stranách dozlatova.
Vytahujeme je nejlépe děrovanou lžící.


Fotky receptu Brambory Dauphine (dofín):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory Dauphine (dofín)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles