Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory na roštu s ementálem

fotka Brambory na roštu s ementálem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Brambory na roštu s ementálem:

1,2 dkg brambor  | 3 jarní cibulky  | 30 g másla  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: strouhaný muškátový oříšek  | 100 g prorostlé slaniny  | 50-100 g ementálu

Postup přípravy receptu Brambory na roštu s ementálem:

Bramboby omyjeme, oškrabeme a na struhadle nastrouháme na tenké plátky. Cibulku nakrájíme na čtvrtky a nať na kroužky. Na pánvi pozpálíme máslo nebo Ramu Cilinesse, do něj přidáme brambory a prudce opečeme. Přidáme cibulku, všechno okořeníme pepřem, špetkou muškátového koření a nakonec sůl. Snížíme teplotu a za občasného obracení pečeme asi 15 min. do měkka. Kostičky slaniny zamícháme mezi brambory, zasypeme sýrem a pečeme zhruba 3 až 5 minut, než se sýr roztaví. Posypeme zelenou částí cibulek a podáváme.


Fotky receptu Brambory na roštu s ementálem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory na roštu s ementálem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !