Vložil: | jit |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Brambory s čedarem:
8 větších brambor
| 300 g žampionů
| 1 malá plechovka sterilované kukuřice
| 1 větší šalotka
| 150 g sýru čedaru
| sůl
| 2 lžíce másla
| cibulka, rozmarýn a červená paprika na ozdobu
Postup přípravy receptu Brambory s čedarem:
Brambory pořádně omyjeme kartáčkem a dáme na plech vyloženém pečicím papírem péct asi 45 minut. Zatím oloupeme žampiony a pokrájíme na tenké plátky. Šalotku nakrájíme nadrobno a osmahneme na rozpuštěném másle. Přidáme žampiony, kukuřici a směs podusíme asi 10 minut, nakonec osolíme. Upečené brambory podélně seřízneme, vydlabeme lžičkou dužinu a plníme připravenou směsí. Nakonec posypeme nahrubo strouhaným sýrem čedar a dáme krátce zapéct. Nakonec ozdobíme snítkou rozmarýny a paprikou.
Fotky receptu Brambory s čedarem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!