Použité suroviny receptu Brambory s vepřovým masem na kmínu a bazalce :
1 kg brambor
| 500 g vepřové masa
| 3-4 cibule
| 1 kápie
| dle chuti bazalka
| dle chuti kmín
| dle chuti súl
| dle chuti pepř
| olej
Postup přípravy receptu Brambory s vepřovým masem na kmínu a bazalce :
Na oleji osmahneme do zlatava nakrájenou cibulku. Přidáme na kostky nakrájené maso a kapii. Chvilku dusíme. Maso musí pustit trochu šťávy. Posypeme kmínem, přidáme dle chuti bazalku, osolíme opepříme a promícháme s masem a dáme stranou. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky a smícháme syrové s masem. Přiklopené dáme do vyhřáté trouby a pečeme do změknutí brambor.
Fotky receptu Brambory s vepřovým masem na kmínu a bazalce :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!