Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory zapečené se žampióny a Mozzarellou

fotka Brambory zapečené se žampióny a Mozzarellou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Brambory zapečené se žampióny a Mozzarellou:

500 g brambor  | 150 g čerstvých žampiónů  | 2 balení Mozzarelly  | 200 ml sladké 30% smetany  | dle chuti: Solčanka  | dle chuti: sójová omáčka  | dle potřeby: kousek másla

Postup přípravy receptu Brambory zapečené se žampióny a Mozzarellou:

Na másle osmahneme na plátky nakrájené žampióny a ochutíme je sójovou omáčkou a Solčankou. Brambory nakrájíme na tenké plátky, část jich rozložíme do pekáčku a posypeme Solčankou. Na to rozprostřeme orestované žampióny a další vrstvu budou tvořit opět brambory. Pokračujeme ve střídání vrstev podle velikosti zapékací nádoby. Vše zalijeme sladkou smetanou a přikryté dáme zapéci do trouby vyhřáté na 200 °C, pečeme do změknutí brambor. Na posledních 5 minut dáme na brambory plátky Mozzarelly a bez pokličky dopečeme. Podáváme s čerstvou zeleninou.



Fotky receptu Brambory zapečené se žampióny a Mozzarellou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené se žampióny a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !