Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Brambory zapékané se žampióny

fotka Brambory zapékané se žampióny
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Brambory zapékané se žampióny:

1 kg brambor  | 400 g žampionů  |  sůl, kmín  | 100 g másla  | 1/4 l mléka  | 3 vejce  |  zelená petržel

Postup přípravy receptu Brambory zapékané se žampióny:

Žampiony sloupneme, očistíme a nakrájíme na plátky. Na pánvi dusíme na kousku másla s kmínem asi 10 minut. Můžeme podlít i lžící vody. Uvařené oloupané brambory nakrájíme na plátky. Do ohnivzdorné misky dobře vymazané a vysypané trochou strouhané housky dáváme vrstvu plátků brambor, posypeme houbami a pokapeme máslem a zase dáme vrstvu brambor. Střídáme. Poslední budou brambory. Každou vrstvu poprášíme solí. Nahoru dáme kousky čerstvého másla a dáme do trouby. Když se brambory zapečou, rozmícháme v mléce vejce a brambory zalijeme a necháme dopéci. Podáváme s hlávkovým nebo jiným salátem.


Fotky receptu Brambory zapékané se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapékané se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !