Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bratislavský talíř

fotka Bratislavský talíř
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bratislavský talíř:

600 g libového vepřového masa  |  cibule  |  chilli  |  sůl  | Omáčka:  | 1 kelímek zákysu  | 1 kelímek mléka  |  cibule  | 2 lžíce hladké mouky  | kousek uherského salámu nebo poličanu  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 2 lžíce oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Bratislavský talíř:

Maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, okořeníme a přidáme krájenou cibuli. Nepodléváme. Naplněnou misku vožíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody. Dusíme doměkka asi 35-45 minut.
Mezitím připravíme omáčku. Do mixéru nalijeme zákys a mléko. Přidáme kousek cibule, uherského salámu, 2 lžíce hladké mouky, lžičku mleté papriky, sůl a rozmixujeme.
Misku s dušeným masem z tlakového hrnce vyjmeme a její obsah dáme do většího rendlíku. Přidáme mixovanou omáčku a za stálého míchání přivedeme k varu a krátce povaříme. Dochutíme sojovou omáčkou, glutasolem apod.


Fotky receptu Bratislavský talíř:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bratislavský talíř
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !