100 g slaniny
| 2 cibule
| 300 g hovězího masa
| 300 g vepř. masa
| sůl
| pepř
| vývar z masa
| 100 g bílého zelí
| 1 mrkev
| 300 g brambor
Postup přípravy receptu Bretoňská pochoutka:
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ji. Osmažíme na ni cibule. Přidáme obojí maso nakrájené na kostky. Osolíme ho a opečeme ho po všech stranách. Zalijeme vše vývarem, přidáme koření, přikryjeme a dusíme do poloměkka.
Potom přidáme zelí, nastrouhanou mrkev, očištěné a nakrájené brambory a nastrouhaný muškátový oříšek. Všechno podusíme do měkka. Vyjmeme koření a podáváme horké.
Fotky receptu Bretoňská pochoutka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!