Použité suroviny receptu Brněnské řízky s novými bramborami:
6 vepřových řízků
| 50 g másla
| 80 g šunky
| 60 g hrášku
| 2 vejce
| hrubá mouka
| strouhanka
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Brněnské řízky s novými bramborami:
Řízky lehce rozklepejte a jemně osolte. Na másle na pánvi opečte šunku na drobné kostičky, vsypejte hrášek a zalijte prošlehanými vejci a promíchejte na kyprá míchaná vejce.
Vzniklou směs klaďte vždy na polovinu řízku, překlopte druhou půlkou, klasickým způsobem obalte a ve vyšší vrstvě rozehřátého tuku osmažte dozlatova. podávejte s vařenými, případně bramborami nebo bramborou kaší.
Fotky receptu Brněnské řízky s novými bramborami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!