Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.05. 2021
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Broskvový koláč z hrnků

fotka Broskvový koláč z hrnků
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Broskvový koláč z hrnků:

Na těsto:  | 4 vejce  | 1 hrnek oleje (150 ml)  | 1 hrnek cukru krupice (150 g)  | 2 pudingy s vanilkovou příchutí  | 1/2 hrnku polohrubé mouky (50 g)  | 2 zarovnané lžičky kypřícího prášku do pečiva  | Na náplň:  | 1 kelímek (200-250 g) broskvového jogurtu  | 1 plechovka půlených broskví (hmotnost pevného podílu 480 g)  | 3 kelímky šlehačky (po 200 ml)  | 3 smeta-fixy  | Na polevu:  | 400 ml broskvové šťávy z kompotu  | 2 pudingy bez vaření s vanilkovou příchutí

Postup přípravy receptu Broskvový koláč z hrnků:

Na těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí el. ručního šlehače šleháme při největší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30 x 40 cm) vymaštěného a vysypaného hrubou moukou), uhladíme, vložíme do předehřáté trouby a pečeme v el. troubě při 180 stupních (s předehřátím) asi 25 minut.
Koláč necháme vychladnout.
Na náplň promícháme ovocný jogurt a tenkou vrstvu natřeme na koláč. Broskve přecedíme (šťávu zachytíme) a necháme okapat. Rozkrájíme je na čtvrtky a poklademe na koláč. Šlehačku ušleháme se Smeta - fixem dotuha a natřeme ji na broskve.
Na polevu odměříme 400 ml broskvové šťávy (pokud nám nestačí šťáva z kompotu, doplníme ji vodou na požadovaný objem) a smícháme ji s pudingem bez vaření dle návodu na obalu. Polevu dáme do zdobícího sáčku a na koláč nastříkáme mřížku.
Do doby podávání uložíme koláč do chladna.
Koláč chutná taky výborně s meruňkami.


Fotky receptu Broskvový koláč z hrnků:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskvový koláč z hrnků
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !