Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bruschetta z appulie

fotka Bruschetta z appulie
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Bruschetta z appulie:

10 plátků bílého chleba  | 6 rajčat  | 4 stroužky česneku  | 3 lžíce panenského olivového oleje  | 1 lžíce petrželové natě  | 10 lístků čerstvé bazalky  | špetka sušeného oregana  | 1 kd piperončina

Postup přípravy receptu Bruschetta z appulie:

Chleba nebo veku opečeme v toastovači, na grilu nebo v mikrovlnce bez oleje nebo jenom na pánvi na sucho. Viděl jsem i potřít velmi lehce na jedné straně olivovým olejem. Mezitím si v míse připravíme nadrobno nakrájená čerstvá rajčata - mají být dobře vyzrálá, dobře se hodí cherry rajčata, smícháme je se 4 ks stroužků nadrobno nasekaným česnekem a petrželí, panenským olivovým olejem, solí a pepřem podle chuti a nakonec přidáme nasekanou čerstvou bazalku (na 6 rajčat asi 8-10 větších lístků). Tuto směs dáme na opečený chleba a pak topinky pokapeme zbylou šťávou.


Fotky receptu Bruschetta z appulie:

Bruschetta z appulie
Bruschetta z appulie
Fotky vložil: uschi3,cudovluc 
Hodnocení receptu Bruschetta z appulie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !