Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Brynzová pochoutka

fotka Brynzová pochoutka
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Brynzová pochoutka:

300 g brynzy  | 100 g uzeného sýra  | 250 g šunky  | 125 g másla  | 130 g sladké smetany  | 20 g kapie  | 1 vejce  |  pažitka  | 10 g číré želatiny  |  mletá červená paprika  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Brynzová pochoutka:

Vejce uvaříme a oloupeme. Nasekanou šunku, uvařený žloutek a máslo spolu s červenou mletou paprikou, solí a pepřem rozmixujeme. Postupně přiléváme smetanu, do směsi přidáme nasekanou kapii a bílek z uvařeného vejce.
Brynzu vyšleháme a přimícháme k ní jemně nasekanou pažitku. Na dno dortové formy uložíme plátky sýra, na ně navrstvíme šunkovou pěnu, opět rozložíme sýr a natřeme brynzou. Navrch dáme poslední plátky sýra. Želatinu rozpustíme ve 100 ml vody a necháme za stálého mícháni projít vařem. Vlažnou želatinou potřeme pomocí štětce sýr. Pochoutku dáme dobře vychladit, pak formu odstáníme a nakrájíme. Pomocí cukrářského vrecka ozdobíme brynzou.


Fotky receptu Brynzová pochoutka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brynzová pochoutka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !