Použité suroviny receptu Brynzové halušky s uzeným masem:
1 sáčkové halušky
| 1/2 kg kyselého zelí (množství podle chuti)
| 20 dkg brynzy vážené (i více)
| 10 dkg slaniny
| 4 porce uzená kotleta nebo uzené kosti
Postup přípravy receptu Brynzové halušky s uzeným masem:
Uvaříme kyselé zelí a slijeme vodu. Připravíme halušky v prášku dle návodu na sáčku. Na sádle nebo na oleji rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Uvařené zelí a halušky dáme do mísy, přidáme trochu omastku, 1/2 brynzy a promícháme. Hotové porce na talíři ještě posypeme zbývající brynzou a pokropíme omastkem se slaninou. Můžeme přidat uzené maso.
Fotky receptu Brynzové halušky s uzeným masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!