Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bůčkové ražničí v alobalu

fotka Bůčkové ražničí v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Bůčkové ražničí v alobalu:

1000 g brambor  | 200 g uzeného bůčku  | 8 ks žampiónů  | 2 ks papriky (červená a zelená)  | 2 ks cibule  | 4 lžíce oleje  | dle chuti: mletý černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Bůčkové ražničí v alobalu:

Brambory dobře omyjeme, osušíme a nakrájíme i se slupkou na silnější plátky (asi 1 cm).
Bůček nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka, papriku na kousky, cuketu na kolečka a žampióny na plátky.
Na jehlu střídavě napichujeme brambory, červenou papriku, bůček, cibuli, cuketu, zelenou papriku a končíme žampiónem.
Připravené špízy pokapeme olejem, osolíme, opepříme, zabalíme do alobalu a pečlivě uzavřeme, aby šťáva nevytekla.
Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut.
Pak opatrně alobal rozevřeme a ještě chvíli. pečeme, aby špízy zezlátly.



Fotky receptu Bůčkové ražničí v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůčkové ražničí v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !