Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Budapešťské vepřové kotlety:
4 vepřové kotlety
| 1 cibule
| 200 ml sladké smetany
| 50 ml červeného vína
| 1 lžíce červené mleté papriky
| 25 g másla
| 1 lžíce oleje
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Budapešťské vepřové kotlety:
Očištěné naklepané kotlety osolíme a opepříme, vložíme do horkého oleje a z každé strany asi 6 minut opékáme. Vyjmeme z oleje, pánev vytřeme a vložíme do ní máslo. Zpěníme na něm nasekanou cibuli, posypeme paprikou, zalijeme vínem a povaříme. Přidáme smetanu, osolíme a opepříme. Necháme přejít varem. Pak vložíme do omáčky kotlety a za stálého míchání povaříme omáčku dohladka.
Fotky receptu Budapešťské vepřové kotlety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!