Vložil: | Uuu |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 14 |
|
|
Použité suroviny receptu Bulharská kjuftieta:
100 g vepřového
| 100 g brambor
| 2 vejce
| 80 g žemle
| voda, sůl, pepř, petrželka
| 80 g oleje
| 100 g cibule
| 100 g rajčat
Postup přípravy receptu Bulharská kjuftieta:
K jemně umletému vepřovému masu přidáme strouhanou syrovou bramboru, žemli namočenou ve vodě, vejce, sůl, pepř. Dobře promícháme a tvoříme malé šišky, které zlehka obalíme v sekané petrželce. Drobně nakrájenou cibuli zapěníme na oleji, přidáme nakrájená rajčata a připravené masové šišky. Necháme vysmahnout, podlijeme netučným vývarem z kostí nebo vodou a dusíme doměkka.
Fotky receptu Bulharská kjuftieta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!