Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bundáše

fotka Bundáše
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Bundáše:

4 porce sendvič  |  džem  |  vejce  |  mléko  |  sůl  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Bundáše:

Sendvič nakrájíme, každý krajíc natřeme džemem a po dvou slepujeme natřenou stranou k sobě a zlehka přitlačíme. V misce rozmícháme vejce, špetku soli a trochu mléka. Na pánvi rozehřejeme olej (tolik jako na řízky). Když je olej rozehřátý, začneme tyto spojené sendviče namáčet (ale pozor - nenecháme je ve vejcích dlouho, aby nebyly moc mokré) a hned je zprudka z obou stran smažíme.
<br /><br />
Vhodná je k tomu polévka (čočková, fazolová, zeleninová, zapražená s vejcem...).




Fotky receptu Bundáše:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bundáše
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !