Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Burášky či šundeláky nebo kunderbálky

fotka Burášky či šundeláky nebo kunderbálky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Burášky či šundeláky nebo kunderbálky:

1000 g brambor vařených ve slupce  | 250-300 g polohrubé mouky  |  sůl  |  případně 1 vejce  |  mléko na spaření  |  řepný sirob nebo med na oslazení  | 60 g másla  | 60 g máku

Postup přípravy receptu Burášky či šundeláky nebo kunderbálky:

Den předem uvařené brambory oloupeme, přidáme špetku soli, mouku, případně vejce a zpracujeme v těsto. Rozdělíme na kousky a zformujeme do tvaru malých podlouhlých šišek. V troubě na suchém plechu upečeme. Upečené burášky spaříme horkým mlékem, osladíme řepným sirupem nebo medem, posypeme mletým mákem a omastíme máslem.


Fotky receptu Burášky či šundeláky nebo kunderbálky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Burášky či šundeláky nebo kunderbálky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !