Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Burgundské masové fondue:
800 g roštěnce nebo hovězího zadního
| 1 láhev oleje
| podle chuti a potřeby: kečup
| worcester
| tatarka
| křenová omáčka
| cibulky, okurky
Postup přípravy receptu Burgundské masové fondue:
Na stůl rozestavíme již hotové koupené omáčky, talířek s rozkrájenými okurkami a mističku s cibulkami. Zapálený vařič dáme do středu stolu a na něj postavíme již rozehřátý olej v misce nebo kotlíku. Maso předem rozkrájené postavíme v misce vedle nádoby na fondue. Každý si napichuje na vidlici kousek masa, ochutí jej worcesterskou omáčkou a ponoří do rozehřátého oleje. Nechá péci podle své chuti a ochutí omáčkou podle vlastního výběru.
Fotky receptu Burgundské masové fondue:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!