Postup přípravy receptu Burrito con carne :
Bílé fazole zalijte vodou, aby byly ponořené, a nechte je aspoň 5 hodin nabobtnat. Připravte si marinádu z najemno nasekaného česneku, nasekaného čerstvého koriandru , slunečnicového oleje, mexického piva, limetové šťávy z 1/2 ks limetky, mletého kmínu, pepře a soli (vždy po špetce). Hovězí svíčkovou nakrájejte na 100g asi 1 cm silné plátky. Marinujte minimálně 4 hodiny. Namočené fazole uvařte ve vývaru doměkka, dokud nepopraskají. Po uvaření je rozmačkejte a dochuťte solí, pepřem a čerstvým koriandrem (nikdy ho nenahrazujte sušeným!). Maso grilujte na prudkém ohni dorůžova tak, aby zůstalo šťavnaté. Na suchém tálu nebo pánvi si nahřejte tortilly (musí být teplé a vláčné, nikoli vysušené) a naskládejte do nich maso nakrájené na 1cm proužky. Přidejte na nudličky nakrájený čerstvý ledový salát, strouhaný sýr cheddar, rozmačkané bílé fazole, tomatovou salsu (do každé placky lžičku) a zabalte podobně jako palačinku s přehnutými konci. Burritos vložte na 3 minuty do trouby předehřáté na 150 °C. Poté je napříč rozpulte a podávejte s chilli salsou, zakysanou smetanou a čerstvým ledovým salátem.