Použité suroviny receptu Bylinková kaše s vejcem natvrdo:
125 ml mléka
| 4 vejce natvrdo
| 1 bal. bramb. kaše
| 1 červená paprika
| sůl a pepř
| po 1 lžíci pažitky, kopru, petrželky
| 80 g másla
Postup přípravy receptu Bylinková kaše s vejcem natvrdo:
Vejce uvaříme natvrdo. Mezitím uvedeme do varu 500 ml vody a vlijeme do mísy. Přilijeme studené mléko, přidáme bramborovou kaši v prášku a rozmícháme metlou na sníh. Asi po 1 minutě znovu promícháme. Osolíme, opepříme a udržujeme v teple.
Papriku očistíme, vyřízneme semeník a nakrájíme na kostičky. Promícháme s bylinkami a posypeme kaši.
Vejce vyjmeme z vody a zchladíme. Pak je oloupeme a podélně rozpůlíme, ozdobně rozložíme na kaši. Rozpuštěné máslo podáváme zvlášť.
Fotky receptu Bylinková kaše s vejcem natvrdo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!